Blog kriebels

Een tijdje had ik alweer last van blog kriebels. Ik wilde weer dingen delen. Niet alleen over mijn leven als mama, maar ook over alle andere dingen die mij gelukkig maken. Tijd voor een nieuwe start dus!

FRISSE START

Hoe vaak ik de afgelopen maanden wel niet naar een leeg concept bericht heb aangekeken, is ontelbaar. Zeker 90 lege concepten ontstonden er door het telkens toch-maar-afsluiten-van-safari. Het voelde het niet meer vertrouwd op Lief Klein Geluk. Wel wilde ik graag weer gaan bloggen. Niet omdat het moet, maar omdat ik het leuk vindt. De druk die ik voelde bij Lief Klein Geluk werd te groot.

Mijn perfectionistische ik had het heel moeilijk. Bloggen, vloggen, fotografie, sociale contacten onderhouden en bovenal: mama zijn. Het ging allemaal ten kosten van elkaar en ik was er even klaar mee.

Ondertussen liep mijn fotografie slash web design bedrijfje steeds beter en heb ik me samen met het mama zijn, daar volledig op gestort.

BLOG KRIEBELS

Nu alles lekker loopt wil ik dus ook het bloggen weer gaan oppakken. Niet als moeten, maar als mogen. Niet meer over mijn eigen grenzen heen gaan en mezelf op elk vlak willen blijven bewijzen. Gewoon schrijven over wat mij gelukkig maakt en allerlei andere dingen die ik kwijt zou willen 🙂

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *