Over JulietteDanique.nl

Over JulietteDanique.nl

Een hele tijd heb ik met het idee rond gelopen om weer wat te doen met fotografie, ik ben immers afgestudeerd fotograaf. Al wilde ik dit niet doen als verplichting. Ik wilde graag een eigen plek waar ik m’n creativiteit kwijt kon. Een specifiek onderwerp had ik nog niet gevonden en dat was de reden dat ik het plan maar bleef uitstellen. Uiteindelijk startte ik Lief Klein Geluk en tegenwoordig ga ik verder op JulietteDanique.nl, dé plek waar ik mijn creativiteit en fotografie in kwijt kan.

Hardlopen, lifestyle, mama zijn en allerlei andere onderwerpen

Het delen van alledaagse dingen, outfits van Beau en kletspraatjes houden over dingen die ik tegenkom in het dagelijks leven en natuurlijk ook in mijn leven als mama. Dat is ook de reden dat je van alles zal tegenkomen of terug kan vinden op mijn blog. Het is dan ook mijn persoonlijke blog, waar ik mijn persoonlijke mening geef over producten of dingen. Tips en adviezen die ik heb gekregen of gaandeweg zelf heb ontdekt.

Daarnaast zijn alle foto’s en teksten op Juliette Danique en Lief Klein Geluk door mij of in opdracht van Lief Klein Geluk gemaakt. Het is daarom niet toegestaan om foto’s of teksten zonder toestemming van mij persoonlijk te kopiëren, publiceren of voor andere doeleinden te gebruiken. Alle rechten zijn voorbehouden.

Nooit had ik gedacht dat je je zo gelukkig kon voelen door je kleintje. Zo is de naam Lief Klein Geluk ooit ontstaan, tegenwoordig ga ik verder onder Juliette Danique.

Veel lees plezier en vergeet vooral niet om een reactie achter te laten onder een artikel.

 

Contact

Heb je vragen, wil je iets kwijt of gewoon even kletsen? Je mag altijd een mailtje sturen naar  juul@liefkleingeluk.nl
Je kan ook contact opnemen via het contactformulier.